Svjetlo na kraju tunela: Operacija je konačno bila uspješna, Kevin Strootman se vraća na teren! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.11.15. | 12:39

Temperamentni Nizozemac je izuzetno strpljiv i, kako piše rimski Il Tempo, već je napravio osobni plan povratka na teren, a kao fiksni termin zaokružen je 24. siječanj iduće godine i derbi s Juventusom u Torinu.

Konačno je ugledano svjetlo na kraju tunela. Treća operacija koljena Kevina Strootmana ovog je puta bila izgleda potpuno uspješna, pa se uskoro može očekivati i povratak sjajnog Nizozemca, koji koliko nedostaje momčadi i navijačima Rome, toliko nedostaje i svim pravim nogometnim zaljubljenicima.

Jučerašnji testovi u Rominom trening centru pokazali su se i više nego uspješnim. Provjerena je lakoća pokreta, a odlični je veznjak već stekao i osjećaj za loptu, ali još nije vrijeme za upućivanje udaraca na gol. Kompletno je stanje drastično bolje nego nakon prethodna dva kirurška zahvata.

Kevinovo lice je potpuno drugačije nego prošle godine“, potvrdio je direktor Walter Sabatini.

Posljednji testovi će biti odrađeni krajem ovog mjeseca i početkom idućeg pa ćemo tako već početkom naredne godine pokušati staviti ga na raspolaganje Rudiju Garciji“, zaključio je.

Temperamentni Strootman je izuzetno strpljiv i kako piše rimski Il Tempo već je napravio osobni plan povratka na teren, a kao fiksni termin zaokružen je 24. siječanj 2016. godine. I derbi s Juventusom u Torinu. Nizozemac je također od kluba zatražio da se organizira prijateljska utakmici u prosincu, gdje bi zaigrao, ali ostaje za vidjeti hoće li mu vodstvo Rome odobriti takav zahtjev.

Roma je bez obzira na stanje i termin povratka za Strootmana već pripremila ugovor do ljeta 2018. godine, ali bi svakako daljnja suradnja protekla u mnogo veselije tonu ako bi se on u međuvremenu vratio na teren.

Kevin Strootman je ozljedu koljena zaradio u utakmici s Napolijem 9. ožujka prošle godine, a nakon toga se u nekoliko navrata bezuspješno vraćao na teren. Ipak, ostaje nada da će ovog puta sve proći u najboljem redu.

Izvor: MozzartSport

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Kevin StrootmanRoma

Ostale Vijesti