REUTERS/Stevo Vasiljevic
REUTERS/Stevo Vasiljevic

"Svi osim Džeke plaćaju 20 tisuća eura da igraju u reprezentaciji BiH"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 19:24

Protiv Ukrajine će nogometne vrsta koju Milošević vodi igrati na svome terenu, a ždrijebom je odlučeno da će BiH biti domaćin i u slučaju se plasira u finale

Ukrajinska nogometna reprezentacija će u doigravanju za Euro 2024. igrati protiv reprezentacije BiH u Zenici 21. ožujka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Ususret utakmici, svjetski mediji pišu o susretu, a jedan od najoštrijih tekstova jest onaj u kojemu poljski novinar Piotr Słonka na svom Telegram kanalu govori koliko je BiH loša, a potom daje i svoje viđenje zašto je to tako.

“Gledao sam skupinu u kojoj je bila Slovačka u kvalifikacijama za Euro. Bosna je jako slaba ekipa. Razgovarao sam s jednim od bh. igrača: oni imaju veliku krizu. Samo Džeko igra normalno u reprezentaciji, a ostali igrači moraju platiti (od 20 tisuća eura) sudjelovanje na utakmicama i vjeruju da nakon što su platili ne trebaju ništa drugo raditi”, napisao je Slonka, javlja Sport.ua.

Bosna i Hercegovina je zauzela pretposljednje 5. mjesto u kvalifikacijama za Euro 2024. u skupini J. U 10 kola osvojila je 9 bodova. U slučaju prolaska u finale play-offa, Bosna i Hercegovina će igrati protiv pobjednika duela između Izraela i Islanda.

Iako je bila prisiljena domaće utakmice igrati na neutralnom terenu, Ukrajina je do zadnjeg kola kvalifikacija bila u igri za izravan plasman na završni turnir. U zadnjem dvoboju, odigranom u njemačkom gradu Leverkusenu, Ukrajina je odigrala 0-0 protiv Italije, što je aktualnim europskim prvacima donijelo plasman na EURO zbog boljeg omjera u međusobnim dvobojima. 

Protiv Ukrajine će nogometne vrsta koju Milošević vodi igrati na svome terenu, a ždrijebom je odlučeno da će BiH biti domaćin i u slučaju se plasira u finale. Predsjednik Nogometnoga saveza BiH Vico Zeljković izrazio je optimizam rekavši kako reprezentacija ima četiri mjeseca da se pripremi za susrete doigravanja i plasman na Euro. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

bosna i hercegovinanogometna reprezentacija bosne i hercegovineEdin DžekoKvalifikacije za EuroKvalifikacije za Euro 2024

Ostale Vijesti