Svi ih žele izbjeći, a Talijan u redovima otkrio zbog čega namjerno u ždrijebu želi Leicester!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.03.17. | 08:15

Veteranski branič ide "kontra struje" i namjerno u četvrtfinalu želi Leicester!

Dok svi pokušavaju u ždrijebu Lige prvaka izbjeći Leicester, jedan čovjek baš eksplicitno priželjkuje susrete protiv engleskog prvaka.

Riječ je o Andrei Raggiju, Talijanu u redovima Monaca. Veteranski stoper je izjavio ususret današnjeg ždrijeba kako „želi Leicester kako bi osvetio Claudija Ranierija.“ Monaco je, podsjetimo, u osmini finala izbacio Manchester City, dok je u grupnoj fazi u dvije utakmice bio bolji od Tottenhama s dvaput po 2:1; očito dakle da im engleski suparnici leže. Makar, kako igra Monaco, ne možemo reći da bi ga itko rado vidio s druge strane u ždrijebu.

„Ta pobjeda je bila nevjerojatna“, tvrdi Raggi o utakmici protiv Cityja.

„Zaslužili smo pobjedu i to je najbitnije, pogotovo kada pogledate da u uzvratu nismo imali Radamela Falcaa i Kamila Glika“, zadovoljan je Raggi.

Upitan zbog čega eksplicitno želi Leicester, veteranski branič je također jasan:

„Bio bi to svakako zabavan izazov, ali također želim osvetiti Ranierija. Prekjučer mi je poslao divnu čestitku povodom prolaska“ otkrio je Talijan.

Inače, Ranieri je preksinoć bio u Monacu, kako bi popratio svoj bivši klub u važnoj utakmici. Izgleda da ih je tim činom i osvojio.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrea Raggi

Ostale Vijesti