Gradit/HNS
Gradit/HNS

FOTO Svečarska Skupština HNS-a - predstavljen idejni projekt kampa u Velikoj Gorici

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 13:45

U hotelu Westin održana je redovita Skupština HNS-a

Za razliku od nekih drugih Skupština, ova redovna HNS-a koja je danas održana u hotelu Westina prošla je rutinski. Red pohvala, red čestitanja, red proceduralnih aktivnosti…

S razlogom Marijan Kustić i njegovi suradnici mogu biti zadovoljni. Blagajna je puna, reprezentacija je ponovno na velikom natjecanju pa je sasvim logično da su bomboni padali iz ustiju…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenulo je od Elkhana Mammadova, jednog od dužnosnika FIFA-e koji je podsjetio svih uspjeha hrvatskog nogometa te poželio da HNS nastavi istim putem… U ime UEFE i predsjednika Čeferina, skupštini se obratio Jozef Kliment, glavni tajnik Slovačkog nogometnog saveza i savjetnik za nacionalne saveze u Uefi. Par rečenica dodao je i Tomislav Družak, državni tajnik Ministarstva turizma i sporta koji se dotakao sportske infrastrukture.

“Odlukama Vlade predviđena su sredstva za sufinanciranje i pomoć izgradnje sportskih objekata od nacionalnog interesa”, rekao je Družak.

“Izazov nam je ovakva skupina. Vjerujem da možemo do dobrog rezultata na EURU, a na nama je da organiziramo sve kako treba za sjajnu podršku”, rekao je Kustić koji je rekao da je Hrvatska dobila dobar kamp u Njemačkoj, jedan od najboljih koji su bili na raspolaganju.

“Strateški cilj je izgradnja nogometnog kampa. Zahvala svim članovima IO i mojim najbližim suradnicima. Krenuli smo u priču i realizirali potpis ugovora”, rekao je Kustić prije nego je pokazao idejno rješenje kampa u Velikoj Gorici.

“Rekao sam da se nećemo hvaliti kamenom temeljcem već da ćemo raditi. Sada se možemo pohvaliti kako će to izgledati. Tu će biti četiri nogometna terena, centralna zgrada. Sve na jednom mjestu. Od Akademije, sudačke organizacije… Namjera je preseliti 60 posto Saveza u Goricu. Idemo korak po korak do same realizacije koja bi trebala biti za dvije godine”, poruka je prvog čovjeka HR nogometa.

Trofej Podmlatka dobili su Ivan Šutalo iz Osijeka, Mladen Vlahović iz Samobora, Zlatko Nakić iz Šibenika te Ljubo Španjol iz Rijeke. Zahvalnice za rad dobilo je nekoliko istaknutih djelatnica i djelatnika HNS-a među kojima i Tomislav Pacak - u njegovu slučaju i više nego zasluženo!

Na koncu se Kustić zahvalio svima na dolasku, poželio sve najbolje povodom predstojećih blagdana i zaključio Skupštinu HNS-a.

Fotogaleriju idejnog rješenja možete pogledati u nastavku:

Gradit/HNSGradit/HNS
Gradit/HNSGradit/HNS
Gradit/HNSGradit/HNS
Gradit/HNSGradit/HNS


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNSHrvatski nogometni savezMarijan Kustić

Ostale Vijesti