Reuters/Molly Darlington
Reuters/Molly Darlington

Sve ukazuje da je potrebna promjena: Bielsin Leeds postao prva momčad koja je primila 20 golova u mjesecu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.02.22. | 16:48

U 2022. godini momčad s Elland Roada upisala je dvije pobjede, jedan remi i čak šest poraza.

Pijetlovi su danas promarširali Zapadnim Yorkshirom. Conteova momčad slavila je s uvjerljivih 4:0, nema tko nije odigrao sjajnu utakmicu u redovima gostiju pa te je prava sreća po domaćina što pobjeda gostiju nije još uvjerljivija.

Nakon što ih je u srijedu Liverpool demolirao rezultatom 6:0, danas su jednako lošu partiju odigrali i protiv sastava iz Tottenhama. Tako je Bielsina momčad ovaj tjedan zaključila s dva poraza i gol razlikom 0:1, a cijeli mjesec s jednim remijem, četiri poraza i gol razlikom 5:20. Dakle, u veljači bi u prosjeku po utakmici poentirali jednom, a kapitulirali četiri puta.

Prvi put u povijesti Premier lige neka momčad je u jednom mjesecu primila 20 golova. Na Elland Roadu su očito potrebne neke promjene, a sve se glasnije spominje i mogućnost da Marcelo Bielsa prije kraja sezone napusti klub.

Nije to njegov 'modus operandi', ali Leeds trenutno ima svega tri boda više od Burnleyja koji je trenutno u zoni ispadanja. Talijanski vlasnici, ako se odluče za rezove, imat će dobru polazišnu točku zašto će s Bielsom odlučiti raskinuti suradnju, iako navijači i dalje vjeruju u karizmatičnog Argentinca.



Tagovi

Marcelo BielsaLeeds United

Ostale Vijesti