Damir Špehar/PIXSELL
Damir Špehar/PIXSELL

Sve transparentno, ništa 'preko veze': Slaven Belupo raspisao natječaj za direktora kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 09:34

Za početak nude šestomjesečni ugovor...

Iako je odavno prestala biti vijest da nogometaši pokušavaju pronaći novi klub putem društvenih mreža, sada je postalo sve 'normalnije' da klubovi neke od svojih ključnih pozicija nastoje popuniti tako da raspišu javni natječaj pa onda tko se javi – javi!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prije mjesec dana Germanijak je pisao o tome kako će klub iz Koprivnice napustiti direktor kluba Aleksandar Aleksovski te glasnogovornik Luka Šarlija. Potonji je već neko vrijeme član Sarajeva gdje je stigao na poziv Zorana Zekića, dok se Aleksovski, koji je u klubu bio posljednjih nešto više od tri i pol godina, odlučio svoj poslovni put preusmjeriti u odvjetniče vode u kojima je dobro plivao prije nego što je prihvatio poziv Farmaceuta.

Slaven Belupo odlaskom Aleksovskog raspisao je javni natječaj za novog SD kluba. Traži se VSS, tri do pet godina na upravljačkim funkcijama, znanje engleskog jezika, vozačka B dozvola te poznavanje rada na osobnom računalu. S najboljim kandidatom klub je spreman sklopiti probni ugovor na pola godine, s tim da su čelnici Slavena zadržali pravo da ako ne pronađu adekvatnog kandidata ponište natječaj bez obrazloženja.

Ništa, ažurirati životopise pa ako prođe – prođe…



Tagovi

Slaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNLnogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Aleksandar Aleksovskisportski direktor

Ostale Vijesti