Reuters
Reuters

Super Mario se vraća u Italiju? Teška ozljeda prvog napadača kluba otvorila mu vrata, igrat će s dvojicom Hrvata

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 18:29

Ako potpiše, bit će mu to 12. klub u karijeri...

Teška ozljeda kapetana i prvog napadača Torina, Duvana Zapate (33), u talijanskim je medijima kratko bila 'glavna vijest'. Naslovnicu je ubrzo preuzeo Mario Balotelli, bivši član Azzurra koji je na svojem vrhuncu bio jedan od najboljih napadača na svijetu, jer sada se za njega navodi kako bi uskoro mogao odjenuti dres Granate kao svojevrsna zamjena za kapetana kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Super Mario odbio je nekoliko ponuda izvan Europe, njegova je želja ostati negdje 'blizu kuće', a iako ga se povezivalo s Palermom, klubom iz istoimenog mu rodnog grada, izgleda kako je iskusni napadač sada puno bliži potpisu za trenutno sedmoplasiranu momčad Serie A od devetoplasirane momčadi Serie B.

Zapata je pred sam kraj utakmice protiv Intera (2-3) teško ozlijedio desno koljeno, na službenoj stranici iz Torina su objavili kako su stradali prednji križni ligamenti te meniskus, a to znači da je do daljnjeg trener Paolo Vanoli ostao na samo dva 'prava' napadača – Cheu Adamsu te Antoniju Sanabriji. I dok je Adams u svojim prvim utakmicama u Serie A mnoge ugodno iznenadio, Sanabria je unazad nešto više od godinu dana postigao svega šest pogodaka zbog čega je dovođenje novog napadača već neko vrijeme tema broj jedan kod svih navijača Torina.

Podsjetimo, za Torino igraju Nikola Vlašić i Borna Sosa, a osim Balotellija kao potencijalna pojačanja spominje se i Wissam Ben Yedder, koji je ujedno i trenutno najbolja devetka koja je u potrazi za novim angažmanom, ali i Maxi Gomez, kojeg je prije pet godina TM cijenio kao igrača 'teškog' 40 milijuna eura, dok je sada bez kluba otkako je dogovorio sporazumni raskid suradnje s Trabzonsporom.

U slučaju da Balotelli potpiše za Torino, bit će mu to šesti talijanski klub (Lumazzane, Monza, Brescia, Milan, Inter) te ukupno 12. klub u karijeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario BalotelliTorinoSerie ADuvan Zapata

Ostale Vijesti