Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Sučić: “Svlačionica je tužna, imali smo sve u svojim rukama, a Bjelica traži maksimum i na ručku”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.10.24. | 23:57

Teško je igračima Dinama bilo sažeti svoje dojmove nakon utakmice

Dinamo je remizirao s Monacom 2-2, a a Petar Sučić je bio strijelac prvog gola.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Ostaje žal jer moram dečke pohvaliti i stožer, na kraju nije mala stvar odigrati ovako protiv ovakve momčadi. Imamo 2-0 i moramo se bacati na glavu, ali greške se događaju... Moramo stat iza igrača, skupiti glave i žao nam je za tri boda jer smo bili blizu. Ovo nam je putokaz za ubuduće, vratit će nam se ovo. Emocije su podijeljene, imamo puno razloga za sreću, ali i za tugu. Imali smo sve u svojim rukama, ali to je nogomet, to je sreća. Šteta. Suigrači su u svlačionici tužni. Željeli smo ovu pobjedu, nadali smo se da možemo."

Suđenje?

"Ne bih komentirao suđenje. Ima ljudi koji se time trebaju baviti. Penal nama, penal njima, na terenu to ne možete uvijek sve vidjeti."

Koji se klik dogodio s Bjelicom?

"Ne znam, ali stožer moram pohvaliti za pripremu utakmice, sjajan posao su obavili. Donio je Bjelica dosta novih stvari, ovo je pozitivna promjena, treneri zahtjevaju maksimum na treningu, sastanku, ručku, bilo čemu, fokus je ispred svega."

Nakon Münchena...

"Želimo se što bolje prezentirati. Ono što je bilo, to je iza nas, ne možemo to popraviti, ali možemo se okrenuti budućnosti i pripremati se za svaku sljedeću utakmicu."

Preko 12 tisuća navijača.

"Moram ih pohvaliti i zahvalit im se. S obzirom na uvjete, ostali su svi do zadnjeg trenutka. Oni neka dolaze u što većem broju, a mi ćemo se truditi uveseljavati ih svaku utakmicu."

Plan igre?

„ Ostavili smo Monaco na minimum šansi i utakmica je odigrana perfektno od svih igrača, navijači su nam dali podršku i hvala im. Svaka čast navijačima da su došli po ovom vremenu na utakmicu. Teren je isto bio težak, kada sve uzmemo u obzir, odigrali smo sjajnu utakmicu“.

Vaš gol?

Jedva čekam pogledati snimku da vidim kako je to bilo sa strane. Istrčao sam kontru, vidio sam da mi Bati daje loptu, i samo sam vidio da je teren težak i da mi stoper mora ići u blok, kada sam ga zarolao, golman je išao u blok i jedno rješenje je bilo da preko njega zabijem gol“.




Tagovi

Liga prvakaPetar SučićGNK DinamoMonaco

Ostale Vijesti