Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Sučić: „Nisam očekivao da ću se tako brzo naći u reprezentaciji“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.08.24. | 08:00

Mladi veznjak igra u sjajnoj formi

Petar Sučić ponudio je protiv Qarabaga sjajnu partiju. Preorao je teren, razigravao, asistirao i opravdao povjerenje Zlatka Dalića koji je njegovo ime nakon prolaska Dinama u Ligu prvaka podebljao flomasterom. I za očekivati je da mu hrvatski izbornik u narednoj akciji pruži opipljive minute, osobito nakon što odlaskom Marcela Brozovića izvješen oglas za poziciju 'šestice'. Modri su odbili ponudu Coma za veznjaka, a iz ove perspektive, djeluje kao pogodak. Sučiću, naime, cijena može samo rasti...

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Zvuči uvjerljivo ukupnih 5-0, ali znamo da je bilo teško i da smo se napatili u obje utakmice. Ali pokazali smo i ostalima da nas moraju respektirati“, priča Sučić o izvojevanoj pobjedi nad Qarabagom.

Jeste li iznenađeni izvedbama u te dvije utakmice?

„Nismo se iznenadili jer znamo kako smo dobro radili i kako smo se pripremali i da smo se dignuli na viši nivo. Odradili smo dobru pripremu, dosta komunicirali o njima i njihovim kvalitetama, tu smo ih dobro skratili i na kraju više nego uvjerljivo“.

Igrate sjajno u posljednje vrijeme, a stigao je i poziv izbornika Dalića. Jeste li očekivali poziv?

„Ne mogu reći da sam očekivao poziv u reprezentaciju, ali kao sportaš uvijek daješ sve od sebe. Uvijek sam spreman. Ali ne mogu reći da sam ovako brzo stigao do reprezentacije“.

Dinamu slijedi Rijeka u nedjelju...

„Očekujem derbi utakmicu, sjajnu atmosferu kao i uvijek. Moramo se odmoriti i pripremiti, a očekujem sva tri boda“.



Tagovi

GNK DinamoLiga prvakaHNLPetar Sučić

Ostale Vijesti