Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Suci 4. kola HNL-a: Čulina dijeli pravdu na Pampasu, Terzić Dinamu, a Pejin Hajduku

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 15:21

Poznato je tko će dijeliti pravdu u idućem kolu domaćeg prvenstva

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 4. kola HNL-a koje se igraju od 23. do 25. kolovoza 2024. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo otvaraju Lokomotiva i Šibenik u petak, a pravdu će im dijeliti Mateo Erceg, uz pomoć Alena Jakšića i Ivana Mihalja, a Antonio Melnjak će biti četvrti sudac. Igor Pajač i Marjan Tomas bit će u VAR sobi.

Varaždin i Slaven Belupo su na rasporedu u 18.15 u subotu, a sudit će im Duje Strukan uz asistenciju Gorana Patakija i Vedrana Đuraka, dok će ćetvrti član sudačkog popisa biti Jakov Titlić. U VAR sobi će biti Dario Bel i Luka Kurtović.

Nakon njih slijedi okršaj Dinama i Gorice na Maksimiru od 20.30, a arbitri će biti Ante Terzić, Vice Vidović i Ivan Starčević, dok je četvrti sudac Zdenko Lovrić. Mario Zebec i Dean Grogelnik će 'variti' u ovom susretu.

U nedjelju ćemo u ranijem terminu od 18.15 gledati Istru 1961 i Hajduk. Da sve bude po PNI pazit će Tihomir Pejin, Bojan Zobenica i Ivan Janić, a tu je i četvrti sudac Patrik Kolarić. Iskusni Ivan Bebek bit će u VAR sobi, a Anto Marić.

Kolo zatvaraju Osijek i Rijeka u derbiju na Pampasu od 20.45. Ante Čulina će biti glavni i odgovorni među sucima, a pomoći će mu Luka Pušić i Jerko Crnčić, dok će Toni Dadić biti četvrti član sudačkog kvarteta. Fran Jović i Dario Kolarević sve će dvostruko provjeravati u VAR sobi.





Tagovi

SuciVAR suciHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti