Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Šubarić: "Mierez i ja smo igrali igrice, otišlo je na moju stranu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.02.24. | 08:01

Rezervni vratar Lokomotive bio je junak dvoboja i najzaslužniji na terenu što je Loksa otišla među četiri najbolja u utrci za Rabuzinovo Sunce

“Nevjerojatno što je čovjek obranio”, širio je nemoćno ruke Zoran Zekić na spomen Zvonimira Šubarića, vratara Lokomotive koji je zaključao svoja vrata u Kranjčevićevoj ulici i osigurao plasman Lokosima među četiri najbolja u Kupu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Prije nekih godinu i pol je došao kod nas iz Hrvatskog dragovoljca iz kojeg smo ga uzeli jer je dobro branio. Čekao je svoju priliku i dočekao je. S Hendijom koji ima 34 godina imamo tri jako dobra vratara”, rekao je Silvijo Čabraja za svog vratara koji je ušao u poluvremenu prve utakmice s Osijekom da bi se razbranio u onoj drugoj.

Pitanje je hoće li nastaviti u subotu protiv Slaven Belupa u HNL-u jer je jasno kako je Nikola Čavlina prvi vratar Lokosa.

“Čavlina je bio na magnetu, još čekamo rezultate. Čini se da je ipak riječ o nekom malom istegnuću i da će sve biti u redu”, objasnio je Čabraja zdravstveni status Čavline koji bi sasvim sigurno do kraja sezone trebao imat primat na golu Lokomotive a potom eventualnim povratkom u Maksimir na njegovo mjesto će Zvonimir Šubarić.

"Malo sam pod dojmom", priznao je vratar Lokomotive nakon utakmice za koju je rekao da je bila iznimno teška i zahtjevna.

"Takva je bila i prije nekoliko dana. I tada smo dali sve od sebe pa primili gol iz penala u 90. minuti. Mislim da nam se danas vratilo na najbolji mogući način te da smo zasluženo prošli u polufinale Kupa", naglasio je Šubarić koji je u prvi plan gurnuo učinak momčadi pa tek onda svoj obol.

"Čestitam suigračima na lavovskoj borbi. Od prve do zadnje sekunde smo se borili i dali sve od sebe. I uvijek neki pojedinac iskoči. Nekad ja, nekad netko drugi ali ta momčad je najzaslužnija".

U petak ga je Mierez nadmudrio s bijele točke, sada je on ispao pobjednik.

"Igrali smo igrice Mierez i ja u petak, danas je, eto, otišlo na moju stranu. Sretan sam", zaključio je Zvonimir Šubarić.



Tagovi

Zvonimir ŠubarićHNLHrvatski nogometni kupNK Lokomotiva

Ostale Vijesti