REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Sturridge se ispričao Lovrenu: “Nisam mislio ono što sam rekao”

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.12.22. | 15:10

Lovren je objavio cijeli video na Instagramu uz poruku da čeka prognozu za Brazil

Hrvatska igra u petak za polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru, a protivnik je glavni favorit za naslov - Brazil. Nakon teško izborenog četvrtfinala i drame s Japanom Vatreni su u dobrom raspoloženju proslavili novi uspjeh.

Posebno raspoložen bio je naš senator Dejan Lovren, koji se nakon plasmana u četvrtfinale odlučio 'obračunati' sa svojim bivšim suigračem Danielom Sturridgeom

Nekadašnji suigrač iz Liverpoola na ovom SP-u na Instagramu prognozira ishode utakmica, a uoči utakmice Vatrenih s Japanom, prednost je dao Japancima. Takav ishod je 'naljutio' Lovrena, a njihov razgovor nakon pobjede Hrvatske u drami penala je hit na društvenim mrežama.  

“Ne brate, čekaj, čekaj”, govorio je Sturridge, a Lovren ga je prekidao riječima – “nisi mi vjerovao, nisi mi vjerovao”. 

“Brate čekaj, na setu sam, ali sam te morao nazvati osobno i reći da mi je žao. Nisam mislio ono što sam rekao, znaš što mislim. Ti si moj prijatelj, tako da mi je jako žao. Prošli ste i asistirao si. Prihvaćaš li moju ispriku”, govorio je Sturridge. 

Lovren je objavio cijeli video na Instagramu uz poruku da je isprika prihvaćena te da čeka prognozu za Brazil. (rv)



Tagovi

Dejan LovrenDaniel SturridgeHrvatska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti