Strootman: "Pjanić? Tko? Nikada u Juventus!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.07.16. | 17:13

Nema sumnje, dvoboji rimskog i torinskog kluba iduće sezone bit će još vatreniji…

Romin mercato zasad je tih i skroman, no Rimljani bi možda i najveće pojačanje mogli dobiti unutar vlastitih redova.

Kevin Strootman konačno se osjeća dobro i djeluje odlučnim da se vrati nakon svih nesreća koje su ga pratile protekle dvije godine. Muke sjajnog Nizozemca krenule su kada je bio u top formi – u ožujku 2014. godine na gostovanju kod Napolija nastradali su mu ligamenti koljena.

Strootman se vratio osam mjeseci kasnije, no ubrzo je obnovio ozljedu i čak mu je prijetio kraj karijere. Ipak, u studenom prošle godine obavio je uspješnu operaciju i ovog proljeća upisao nekoliko nastupa za Romu, s kojom sada nakon dugo vremena konačno prolazi prave pripreme.

Srčani veznjak toliko je oduševio sve u Rimu, da mu je Roma ponudila novi ugovor, a čak i povećanje plaće što je odbio, u trenucima kada se činilo da od njega više neće biti ništa. Neki dan je po prvi puta i dobio kapetansku traku, doduše na prijateljskom susretu u Pinzolu protiv lokalnih amatera, koje je Roma uvjerljivo svladala sa 16:0.

Jedan od onih igrača koji isključivo „pričaju“ na travnjaku, ipak je napravio iznimku te se na današnjoj press konferenciji dodatno uvukao pod kožu Rominim navijačima. Jedna od tema, naime, bili su Miralem Pjanić i Juventus, novi klub BiH playmakera i ljuti rival Rome…

„Pjanić? Tko?“, prekinuo je Strootman u startu bilo kakvu priču o dojučerašnjem suigraču, a zatim dao izričit odgovor na pitanje bi li on mogao obući dres Juventusa:

„Ja u Juventusu? Ne, ja nikada!“

Nema sumnje, dvoboji rimskog i torinskog kluba iduće sezone bit će još vatreniji… 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kevin StrootmanRomaMiralem PjanićJuventus

Ostale Vijesti