Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Stoper Lokomotive nakon dva mjeseca odlazi u Poljsku ili BiH?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.09.24. | 11:30

Ilija Mašić vratio se ovog ljeta iz Širokog, ali nije još odigrao ni minute u HNL-u. Mogao bi u idućih nekoliko dana opet otići s Kajzerice

Do kraja prijelaznog roka moglo bi biti još odlazaka s Kajzerice. Naime, kako doznajemo, stoper Ilija Mašić, 25-godišnji 'div' iz Tomislavgrada, na izlaznim je vratima Lokomotive. I to samo dva mjeseca nakon što se iz Širokog Brijega vratio na Kajzericu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Mašić jest produkt nogometne škole Širokog, lani je došao u Lokomotivu, onda se na zimu vratio 'kući', da bi ovog ljeta ponovno stigao u Zagreb. S nadom da će igrati, izboriti se za minutažu, jer Silvijo Čabraja i nije imao nekih rješenja u obrani. Međutim, ubrzo se iz Dinama na posudbu vratio Moreno Živković, nedavno se u klub vratio i Denis Kolinger i jasno je da Mašićeva perspektiva u Lokomotivi i nije najbolja. Ionako dosad nije upisao ni minute u HNL-u, stoga je odlazak u sredinu gdje bi igrao i imao minutažu, sasvim logičan.

Za Mašića postoji interes iz Poljske i BiH, u obje zemlje prijelazni rok traje do 6.rujna, dakle, u idućih nekoliko dana mogao bi Mašić napustiti 'loksu' i pronaći sreću negdje drugdje. (T.N.)



Tagovi

Ilija mašićNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti