Stiže im Guardiola, ali oni ipak vole svog Čileanca

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.02.16. | 15:38

„Igrači Manchester Cityja vole Manuela Pellegrinija kao svog trenera“, izjavio je vratar 'Građana' Joe Hart.

Čileanca Manuela Pellegrinija, čija je momčad u utrci za četiri trofeja ove sezone će na kraju sezone na Etihadu zamijeniti Pep Guardiola.

Službena potvrda je bila u ponedjeljak, 24 sata prije nego što je Manchester City pobijedio Sunderland s 1:0.

Nije nas to poremetilo, niti nam odvuklo pažnju. Mi smo ovdje da osvajamo titule, jednako kao i Manuel. Mi ga podupiremo i volimo kao našeg trenera“, rekao je engleski reprezentativac i čuvar mreže Joe Hart.

28-godišnji vratar je imao nekoliko sjajnih obrana u sinoćnjem dvoboju protiv Sunderlanda, u kojem je rani pogodak Sergija Aguera donio Cityju teško izborenu pobjedu, a naglasio je:

Cijenimo što imamo još posla za obaviti do kraja sezone. Sljedeća sezona će biti sljedeća sezona“.

Pellegrini je u svojoj stotoj utakmici za City upisao pobjedu i zadržao je 'Građane' na tri boda zaostatka za vodećim Leicesterom, koji gostuje na Etihadu u subotu.

62-godišnji čileanski stručnjak nije želio previše komentirati klupsku objavu o promjeni trenera na kraju sezone, a potporu mu je osim Harta, izrazio i branič Gael Clichy.

Na pitanje je li se osjetila euforija u momčadi zbog potvrde o dolasku Guardiole na kraju sezone, Francuz je poručio:

Uvjeravam vas da je jedino uzbuđenje bilo to da moramo pobijediti. Svakako da se radi o velikoj vijesti. Mislim da su u klubu napravili ono što su osjetili da treba napraviti. Kao igrač, igraš za navijače, klupske čelnike, trenera i sam sebe. Danas je to bilo za Pellegrinija“, poručio je Clichy.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Manuel PellegriniManchester CityPep GuardiolaJoe HartGael ClichySunderland

Ostale Vijesti