Stigli suci za 7. kolo: Bel na Poljudu, Kolarić na Kušek Apašu, a Zebec na Rujevici

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 16:50

Poznato je tko će dijeliti pravdu u idućem kolu domaćeg prvenstva

Stigao je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice 7. kola Hrvatske nogometne lige, koje se igraju od 20. do 22. rujna 2024.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo u petak otvaraju Varaždin i Istra 1961. Pravdu će im dijeliti Mateo Erceg, uz pomoć Krune Šarića i Duje Sarića, a Zdenko Lovrić će biti četvrti sudac. Ante Terzić i Ivan Matić bit će u VAR sobi.

Subotnji program u 17.30 u Koprivnici otvaraju Slaven Belupo i Dinamo, a sudit će im Patrik Kolarić uz asistenciju Ivana Starčevića i Denija Grofelnika, dok će ćetvrti član sudačkog popisa biti Ante Jurić. U VAR sobi će biti Tihomir Pejin i Oliver Romić.

Nakon njih slijedi okršaj Hajduka i Gorice od 20.00, a arbitri će biti Dario Bel, Marjan Tomas i Ivan Janić, dok je četvrti sudac Toni Dadić. U VAR sobi bit će Ante Čulina i Ante Čuljak.

U nedjelju ćemo u ranijem terminu od 17.30 gledati Lokomotivu i Osijek. Da sve bude po PNI pazit će Duje Strukan, Vedran Đurak i Željko Bučar, a tu je i četvrti sudac Antonio Melnjak. Mateo Erceg i Bojan Zobenica će 'variti' u ovom susretu.

Kolo zatvaraju Rijeka i Šibenik u nedjelju od 20 sati. Mario Zebec će biti glavni i odgovorni među sucima, a pomoći će mu Hrvoje Radić i Dominik Benković, dok će Renato Lacić biti četvrti član sudačkog kvarteta. Fran Jović i Jerko Crnčić sve će dvostruko provjeravati u VAR sobi.




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenjeBertrand Layec

Ostale Vijesti