Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Stigli suci za 12. kolo: Bruno Marić kontrolor na utakmici Dinama, Kolarić sudi Hajduku

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 15:04

Određeni su suci za 12. kolo HNL-a

Na službenoj stranici HNL-a objavljen je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora, ovog puta za 12. kolo HNL-a, koje se igra od 1. do 3. studenog.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvanaesto kolo HNL-a u petak otvaraju Šibenik i Dinamo, a na tom ogledu će glavnu riječ imati Zdenko Lovrić iz Đakova, dok će VAR sudac biti Ivan Matić (Osijek). Vrijedi istaknuti da će četvrti sudac biti Mario Zebec iz Cestice, dok će kontrolor suđenja biti Bruno Marić iz Daruvara.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice. Prva se igra u Zagrebu između Lokomotive i Slaven Belupa, s početkom u 15.00 sati, a na njoj će glavni arbitar biti Dario Bel iz Osijeka, dok će u VAR sobi biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac).

Druga utakmica na subotnjem rasporedu ona je između Osijeka i Gorice (17.30). Sudit će Ante Terzić iz Podstrane, a u VAR sobi bit će Duje Strukan (Split).

Prva utakmica na nedjeljnoj rasporedu ona je između Istre 1961 Rijeke (17.30), a na njoj će pravdu dijeliti Mateo Erceg (Benkovac), dok je u VAR sobi Fran Jović iz Zagreba.

Za kraj, kolo će zaključiti Varaždin i Hajduk, a na toj utakmici će glavni sudac biti Patrik Kolarić (Čakovec), dok će iz VAR sobe pomagati Ivan Bebek (Rijeka). Kontrolor na tom dvoboju bit će još jedno dobro poznato lice - Ante Vučemilović iz Višnjevca.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR sucisuđenjeBruno MarićMario Zebec

Ostale Vijesti