Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Stigli suci za 11. kolo: Bel i Bebek u VAR sobama na utakmicama Hajduka i Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.10.24. | 15:18

Određeni su suci za 11. kolo HNL-a

Na službenoj stranici HNL-a objavljen je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora, ovog puta za 10. kolo HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jedanaesto kolo HNL-a u petak otvaraju Slaven Belupo i Šibenik, a na tom ogledu će glavnu riječ imati Duje Strukan iz Splita, dok će VAR sudac biti Ivan Matić (Osijek).

U subotu su na rasporedu dvije utakmice. Prva se igra u Splitu između Hajduka i Lokomotive, s početkom u 16.00 sati, a na njoj će glavni arbitar biti Mateo Erceg iz Benkovca, dok će u VAR sobi biti Dario Bel iz Osijeka.

Druga utakmica na subotnjem rasporedu ona je između Rijeke i Varaždina (18.30), a na njoj će pravdu dijeliti Toni Dadić (Zagreb), dok je u VAR sobi Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina).

U nedjelju nas također očekuju dvije utakmice, a prva je ona između Dinama i Osijeka koja će se, osim na Max Sportu 1 (kao i sve ostale utakmice HNL-a), prenositi i na HTV-u 2. Na njoj će glavnu riječ imati Patrik Kolarić iz Čakovca, dok će VAR sudac na tom ogledu biti Ivan Bebek iz Rijeke.

Za kraj, kolo će zaključiti Gorica i Istra 1961, a na toj utakmici će glavni sudac biti Ante Čulina (Zagreb), dok će iz VAR sobe pomagati Fran Jović (Zagreb).





Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR suciIvan BebekDario Bel

Ostale Vijesti