Foto: Aris Official
Foto: Aris Official

Stigao je u Rijeku prošle godine iz Dinama, a sad seli na jug Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 08:35

S Arisom je potpisao petogodišnji ugovor

Mislav Zadro i službeno je predstavljen kao novi vratar ciparskog Aris Limassola. Aktualni hrvatski U20 reprezentativac je zgotovio transfer iz Rijeke, a s novim klubom potpisao je petogodišnji ugovor. Zadro se odlučio na odlazak nakon što je bivši trener Rijeke javno govorio kako Martina Zlomislića vidi kao buduću jedinicu ako se realizira transfer Nediljka Labrovića, a to je bio 'okidač' za talentiranog vratara da potraži neki drugi angažman.

O njegovim vratrskim kvalitetama većina ljudi iz nogometnog svijeta govori samo u superlativima. No, konkurencija, prvo u Dinamu, a onda i u Rijeci, bila je prevelika. U Arisu se na Zadru gleda kao dugoročni projekt, a zato je, uostalom, i potpisan petogodišnji ugovor. Zasad se na njega gleda kao drugog vratara budući da je 'jedinica' i dalje u vlasništvu kapetana Vane Alvesa. No, možda se 32-godišnji vratar odluči napustiti Cipar nakon dva mjeseca, tko će ga znati...

Inače, Aris ovog četvrtka igra utakmicu za ulazak u Europsku ligu protiv Slovana iz Bratislave čije boje odnedavno brani Marko Tolić. (I.A.S.)




Tagovi

HNK RijekaRijekaArisCiparciparska nogometna liga

Ostale Vijesti