Stigao je do Bjeličinog popisa za Ligu prvaka, sada ga Dinamo otpisao

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.12.19. | 10:33

Nema budućnost na Maksimiru.

Nogometaši zagrebačkog Dinama ove su jeseni bili vrlo blizu prezimljavanju u Europi. Štoviše, do posljednjeg kola bili su u igri i za plasman u knock-out fazu Lige prvaka, ali na krajus u morali potpisati tijesnu kapitulaciju pred Atalantom i Šahtarom.

Međutim, nije sve tako sivo, poznat je stih Hladnog piva koji se definitivno odnosi na budućnost 'modrih'. U sastavu Nenada Bjelice bili su neki mladići koji su stekli malo iskustva u najjačim utakmica, poput Marka Đire koji je apsolutno zadovoljio svojim beskompromisnim stavom u utakmici protiv Ukrajinaca na Maksimiru. K tome, izborio je i crveni karton u trenucima kada je hrvatski prvak bio s igračem manje na travnjaku.

Osim Đire, u prvi sastav uskoro bi mogao mladi Joško Gvardiol koji je već debitirao u Prvoj HNL, a na Bjeličinom popisu za Ligu prvaka bili su još i Renato Josipović, Bartol Franjić, Roko Baturina i Robert Mišković, iako ni oni nisu zaigrali.

Upravo posljednje spomenuti Mišković više neće biti igrač 'plavih'. Kako prenose Sportske novosti, ovaj igrač Osijeka koji se trenutno nalazi na jednogodišnjoj posudbi na Maksimiru, nije dobio previše prilike da pokaže što zna i umije. Odigrao je tek 361 minutu u osam utakmica za Dinamo II u Drugoj HNL pritom zabivši dva gola.

To nije bilo dovoljno da očara struku 'modrih' stoga će ga oni vratiti u Gradski vrt nadolazećeg ljeta po isteku posudbe.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Druga HNLDinamo IIRobert Mišković

Ostale Vijesti