REUTERS/Stevo Vasiljevic
REUTERS/Stevo Vasiljevic

Stevan Jovetić ima novi klub, postao suigrač prošlosezonskog kapetana Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 01.10.24. | 10:10

Legendarni Crnogorac jedan je od rijetkih nogometaša koji su igrali u svim ligama Petice

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić konačno je pronašao poslodavca za ovu sezonu. Legendarni napadač potpisao je ugovor za ciparsku Omoniju na dvije godine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stigao je u Nikoziju kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa Olympiacosom na kraju prošle sezone, nakon osvajanja Konferencijske lige. Jovetić će u nastavku sezone biti udarna igla Omonije, koja poslije pet kola zauzima drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

U glavnom gradu Cipra dočekao ga je Mateo Marić, prošlosezonski kapetan Lokomotive, koji je ranije ovog ljeta Zagreb zamijenio za Nikoziju.

Jovetić je s 15 godina prešao iz podgoričke Mladosti u beogradski Partizan, a jedan je od malobrojnih europskih igrača koji se mogu pohvaliti igranjem u svakoj od liga Petice. Nakon odlaska iz Partizana, Jovetić je igrao u Italiji za Fiorentinu i Inter, u Engleskoj za Manchester City, u Španjolskoj je branio boje Seville, u Njemačkoj je bio u Herthi, dok je u Francuskoj nosio dres Monaca.

Za reprezentaciju Crne Gore ima 80 nastupa i 36 golova te je uvjerljivo najbolji strijelac u povijesti nacionalne selekcije. Drugi je po broju nastupa, no izgledno je da će svrgnuti s trona bivšeg igrača Dinama Fatosa Bećiraja, koji ima 86 nastupa za Crnu Goru. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Omonia Nicosiaciparska nogometna ligaMateo MarićStevan Jovetić

Ostale Vijesti