Reuters
Reuters

'Štef' Gerrard i saudijski prvoligaš stižu na sjever Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.07.23. | 07:24

Poznati saudijski klub stigao na pripreme u Međimurje.

Hrvatski četvrtoligaš, odnosno član 3.NL Sjever, Polet iz Svetog Martina na Muri, pohvalio se na svojim službenim stranicama pohvalio se kako im u posjetu stiže ni manje ni više nego - Steven Gerrard! Legenda Liverpoola i bivši trener Glasgow Rangersa i Aston Ville prije dva dana preuzeo je saudijski Al Ettifaq koji za dva dana stiže na pripremama u Svetom Martinu na Muri, a Gerrardu će to ujedno biti prvi susret sa svojim novim igračima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Vitezovi Ad-Dahne kako ih zovu tamošnji mediji dolaze u subotu 8. srpnja 2023. i ostaju u našem kraju do nedjelje 30. srpnja 2023. Trenirat će na našim terenima i u teretani u sklopu Toplica Sveti Martin, a smješteni će biti naravno u hotelu Golfer u Toplicama Sveti Martin. Predviđeno je da imaju dva treninga dnevno, a odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica. Točan raspored prijateljskih utakmica saznat ćemo naknadno. Našim gostima i Stevenu Gerrardu želimo dobrodošlicu u naš kraj te da se što kvalitetnije pripreme na našim terenima za nadolazeće prvenstvene izazove", stoji na stranicama Poleta.

Al Ettifaq je saudijski klub iz Dammama, utakmice igra na stadionu Princ Mohamed bin Fahd, a u povijesti su osvojili dva naslova prvaka države, posljednji 1987. U momčadi igra bivši prvotimac Rijeke Darko Velkovski. Steven Gerrard im je najzvučnije pojačanje u novoj sezonei. Za sada, jer se po inozemnim medijima špekulira da bi u Al Ettifaqu mogli završiti Sadio Mane, Philippe Coutinho, Stephan El Shaarawy i druge svjetski poznate nogometne zvijezde. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Polet Sveti MartinAl-EttifaqSteven GerrardDarko Velkovski

Ostale Vijesti