Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Stasiti stoper napustio Slaven Belupo, sljedeću sezonu provest će na sjeveru Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.07.24. | 08:10

U novom klubu očekuje ga borba za ostanak

Izdanak koprivničke škole nogometa i rođeni Koprivničanin – Vinko Međimorec, po drugi puta u karijeri napušta Slaven Belupo. Stasiti 28-godišnjak karijeru će nastaviti u norveškom Aalesundom, prvi je objavio Goran Čičin Mašansker iz Sportskih novosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stoper rođen 1. lipnja 1996. godine, prošlo ljeto potpisao je dvogodišnji ugovor s nakon što je, poslije prvog odlaska iz kluba, iskustvo stjecao u azerbajdžanskoj Gabali, rumunjskoj UTA Arad te ciparskim Akritasu i Karmiotissi. Prije godinu dana vratio se u rodni grad, ali nije bio u prvom planu nijednog od trojice trenera u prošloj sezoni.

Tijekom prethodne natjecateljske sezone, skupio je 15 nastupa i postigao dva pogotka u dresu Slavena, ali je ukupno odigrao svega 1.030 minuta, tako da odlazak nije iznenađenje. S Aalesundom je dogovorio jednogodišnju posudbu, a nakon njenog isteka, završit će mu i ugovor s koprivničkim klubom.

Aalesund je inače član 2. norveške lige, gdje su nakon 14 kola pretposljednji s devet bodova i po svemu sudeći očekuje ih borba za ostanak. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLVinko MeđimorecSlaven BelupoAalesund

Ostale Vijesti