REUTERS/Edith Geuppert
REUTERS/Edith Geuppert

Stanišić: „Glava je u Leverkusenu, ali iz Bayerna su rekli da sam bitan dio njihovih planova“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.04.24. | 12:42

Hrvatski reprezentativac ove sezone već je osvojio Bundesligu, a sada 'ganja' i Europsku ligu.

Josip Stanišić igra sezonu života! Četvrtu sezonu zaredom hrvatski reprezentativac osvojio je Bundesligu, s tim da je protekle tri osvojio kao igrač Bayern, a ovu kao igrač Bayera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U klub iz Leverkusena stigao je ljetos, Xabi Alonso nije ga doveo 'reda radi', već je u njemu vidio jednu dodanu vrijednost svoje momčadi što se vidi i po broju nastupa kojeg je skupio ove sezone (31).

Stanišić je prošlog vikenda, u 90+8. minuti, poentirao glavom nakon kornera Wirtza za 1-1 na Westfalenu što je jako puno značilo njegovom treneru budući da je Bayer tako i dalje ostao u borbi da sezonu okončaju neporaženi. Stanišiću su s tim pogotkom 'narasle dionice', ali izgleda kako od njegovog ostanka u Bayeru, barem zasad, neće biti ništa.

„Bayern je rekao da sam bitan dio njihovih planova. Glava mi je u ovom trenutku u Leverkusenu i bit će tako da kraja sezone“, rekao je Stanišić za Sky.

Stanišić je u Bayern stigao sa 17 godina iz niželigaša Fürstenfeldbrucka, a prije odlaska na posudbu u Bayer je u redovima najtrofejnijeg njemačkog kluba skupio 41 nastup. S Bayernom je ugovorno vezan još dvije godine, dok Bayer nema mogućnost otkupa njegovog ugovora po unaprijed dogovorenim uvjetima. (G)



Tagovi

Josip StanišićBayernBayer LeverkusenBundesligaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti