Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

"Spreman sam cijeli život ostati u Dinamu"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.01.21. | 16:52

Ovakva izjava sigurno će oduševiti sve navijače aktualnog hrvatskog prvaka.

Dominik Livaković definitivno je najbolje što hrvatski nogomet ima za ponuditi kad je riječ o vratarima. Prvi golman Vatrenih i Dinama netko je tko je veliki oslonac svakog trenera koji je vodio zagrebački klub unazad nekoliko godina, a iako više ne spada u kategoriju mladih igrača (prije nekoliko dana proslavio je 26. rođendan), on bez ikakvih problema može na visokoj razini odraditi još desetak godina.

Iako je veliki broj europskih velikana u jednom trenutku imao njegovo ime na listi potencijalnih pojačanja, Livaković je još uvijek član Dinama. Mnogi smatraju da svojom kvalitetom zaslužuje biti dio nekog velikog europskog kluba, ali to što je on već već osmu godinu u nizu dio HNL-a nimalo ga ne brine, čak štoviše.

U razgovoru za Sportske novosti Livaković je izjavio kako on još uvijek ima za učiti, baš kao da ne bi imao ništa protiv da ostatak svoje karijere provede na Maksimiru.

"Svaki dan možete naučiti nešto novo. Tako i ja učim. Naravno da nisam još sve naučio. Htio bih još bolje naučiti igrati nogom, kako bismo bolje izlazili kroz pas-igru. Ali, to treba jako puno vježbati na treninzima, ne radi se tu samo o tome zna li vratar igrati nogom ili ne. Ne trebam biti kao Neuer, ali neka bude nešto tako", govori za SN dobro raspoloženi vratar Dinama pa nastavlja:

"Imao sam onu ponudu Montpelliera od 8 milijuna eura, to je za vratara vrhunska ponuda. Ali, u tom je trenutku dolazio Euro, mislim da sam napravio dobru stvar što sam ostao. Sezona je bila super, igrali smo Ligu prvaka, branio sam sve u reprezentaciji, plasirali smo se na Euro, sve je išlo dobro. Ha, mogu vam i ovo kazati. Možda ću cijeli život ostati u Dinamu! Tko zna", istaknuo je, nakon čega je zaključio nešto što bi moglo razveseliti sve navijače zagrebačkog kluba.

"Mogu ja ostati cijeli život u plavom dresu", zaključio je 26-godišnji vratar.

Cijeli razgovor za SN pročitajte OVDJE


Tagovi

Dominik Livakovićtransferi

Ostale Vijesti