Barcelona ostala bez prvog mjesta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 22:40

Četiri utakmice u nizu bez pobjede.

 

U velikom derbiju španjolske Primere svjedočili smo novom posrtaju Barcelone, koja je sad već četiri utakmice bez pobjede. Valencia je protiv ponosa Katalonije povela već u 2. minuti, kada je Ezeqiel Garay na drugoj stativi dočekao loptu i pospremio je u prazan gol. 

 

 

Četiri minute nakon, Šišmiši su skoro povisili vodstvo, ali je udarac Batshuayija prohujao tik pored lijeve vratnice. Katalonci su do izjednačenja došli u 24. minuti. Leo Messi odigrao je dupli pas sa Luisom Suarezom i s 20-ak metara sjajno naciljao donji lijevi kut gola Neta.

 

 

U 54. minuti nova sjajna kombinacija Barcelone, koju je udarcem okončao Messi, ali ovaj puta Neto sjajno brani. Deset minuta prije kraja, nakon dužeg zatišja, konačno izgledna šansa. Ponovno je Messi bio u prilici, solidno pucao, ali ipak pogađa samo vanjski dio mreže. Do kraja utakmice nismo vidjeli nijednu ozbiljniju priliku za gol, tako da je rezultat ostao 1:1.

U ostalim današnjim utakmicama, postignuti su sljedeći rezultati.

Valladolid - Huesca 1:0
Espanyol - Villareal 3:1
Sevilla - Celta Vigo 2:1
Atletico Madrid - Betis 1:0

Novim posrtajem Barcelone, prvo mjesto je preuzela Sevilla s 16 bodova. Katalonci su ostali na 15, koliko ima i Atletico Madrid. Real je tek na 4. mjestu s 14 bodova, jednako kao i Espanyol te Alaves.

(foto: Screenshot)


Tagovi

Ezequiel GarayLionel MessiPrimera

Ostale Vijesti