Rimska renesansa: Spallettijeva Roma šesti put zaredom ima golčinu kola! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.03.16. | 14:55

Nogometaši Rome pretplatili su se na eurogolove...

Luciano Spalletti pokazuje se kao sjajan potez Rome. U ekspresnom roku uspio je podići potonolu momčad čija je igra stagnirala duže vrijeme i nanizati šest pobjeda s kojima je rimski klub od gotovo izgubljene situacije stigao do trećeg mjesta, s realnim izgledima da do kraja sezone prestigne i drugoplasirani Napoli, što se doimalo nemogućim kada je Olimpicom stolovao Rudi Garcia.

Nakon početnog kiksa s Veronom (1:1) i poraza u derbiju od Juventusa (0:1), Spallettijeva Roma krenula je pobjeđivati. Redom su padali Frosinone, Sassuolo, Sampdoria, Carpi, Palermo i Empoli. Čak pet puta Vučica je slavila s dva ili više pogodaka razlike, a u tih šest trijumfa ugradila je čak 18 pogodaka.

No, ono što je posebno zanimljivo jest da je svaku od tih pobjeda pratio i neki eurogol. Tako se dogodio uistinu raritet, pa Roma po izboru službene stranice Serie A već šest rundi zaredom ima najbolji gol kola. Po dva puta golčinama su se istaknuli Stephan El Shaarawy i Mohamed Salah, a jednom Diego Perotti i Lucas Digne. U našem pregledu prisjetite se svih tih majstorija...

22. kolo STEPHAN EL SHAARAWY (Roma – Frosinone 3:1)

23. kolo MOHAMED SALAH (Sassuolo – Roma 0:2)

24. kolo DIEGO PEROTTI (Roma – Sampdoria 2:1)

25. kolo LUCAS DIGNE (Carpi – Roma 1:3)

26. kolo MOHAMED SALAH (Roma – Palermo 5:0)

27. kolo STEPHAN EL SHAARAWY (Empoli – Roma 1:3)  


Tagovi

Serie ADiego PerottiLucas DigneMohamed SalahStephan El ShaarawyLuciano SpallettiRoma

Ostale Vijesti