Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Soudani trenira u Maksimiru!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.07.21. | 08:49

Posljednja destinacija bila mu je Saudijska Arabija.

Dok se prva momčad Dinama priprema za uzvratnu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka protiv Valura u Reykjaviku pod južnom tribinom Maksimira pojavilo se i jedno poznato i u Maksimirskoj 128 uvijek drago viđeno lice.

S drugom momčadi Plavih, koju vodi Igor Cvitanović, trenira El Arabi Hilal Soudani. Alžirac je u Maksimiru proveo pet godina, upisao je 150 nastupa u prvenstvu i kupu i upisao još gotovo 50 nastupa u Europi. Za Dinamo je, u ukupno 196 nastupa, zabio 86 pogodaka i upisao 54 asistencije.

Na ljeto 2018. prešao je u Nottingham Forest, kasnije i u Olympiakos, a posljednja dionica bila mu je Al-Fateh iz Saudijske Arabije. U Al-Fatehu se nije proslavio, u 15 nastupa zabio je svega dva pogotka, i to u posljednja dva prvenstvena kola. Al-Fateh je prvenstvo završio na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice.

Soudani, pišu SN, nije u planu kao nova akvizicija Dinamove uprave, Plavi u prvoj momčadi imaju veliki broj krilnih napadača, a na njegovoj poziciji desnog krila igraju Luka Ivanušec, Lovro Majer, Lirim Kastrati, Dario Špikić...

No, Plavi su izašli u susret svojoj bivšoj legendi i 'rušitelju' Hajduka i Rijeke te mu omogućili treniranje s Dinamovom drugom momčadi dok ne pronađe novi angažman.

Napomenimo kako na pomoćnim trenerima treniraju i igrači na koje Damir Krznar ne računa na početku aktualne sezone, lijeve bekove Marijana Čabraju i Marina Leovca, desnog beka Ivu Pinta te veznjaka Robbiea Burtona.



Tagovi

El Arbi Hillel SoudaniSoudaniMarijan ČabrajaMarin LeovacIvo PintoRobbie BurtonDamir KrznarIgor CvitanovićDinamo ZagrebDinamo II

Ostale Vijesti