Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Sopić zadovoljan ždrijebom, ali naglašava: „Ne smijemo nikoga podcijeniti“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.06.24. | 14:56

Rijeka će sa sezonom započeti 25. srpnja.

Nogometaši Rijeke danas su saznali potencijalne protivnike u drugom pretkolu Europske lige. Hrvatski viceprvak igrat će protiv boljega iz susreta između mađarskog Paksija i rumunjskog Corvinul Hundedoara. Prvi susret je na rasporedu 25. srpnja, a uzvratni ogled 1. kolovoza na Rujevici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Moramo biti zadovoljni ždrijebom. Objektivno gledajući izbjegli smo Panathinaikos kojega su se mnogi pribojavali, tu je bio i par Elsborg – Pafos. Ne smijemo naravno podcijeniti nikoga jer jedino ako budemo maksimalno spremni imamo se pravo nadati dobrim rezultatima u Europi", rekao je Željko Sopić, trener Rijeke, nakon što su stigle vijesti iz Nyona.

"Teško je nešto više reći u ovom trenutku, teško je procijeniti snagu suparnika. Naše pripreme počinju u četvrtak, naravno pogledat ćemo njihove utakmice u prvom kolu Europske lige i dobro analizirati suparnika. Nemam nikakvu želju što se tiče eventualnog suparnika, možda je najbitnije da je uzvratna utakmica na Rujevici i da pred našim navijačima imamo priliku ostvariti važan korak u Europskoj ligi", rekao je Sopić koji će Rijeku na pripreme povesti ovog četvrtka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

HNK RijekaRijekaŽeljko SopićEuropska liga

Ostale Vijesti