Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Sopić: “Rekli su nam hvala. Iluzorno je pričati o bilo čemu kada poklonite dva gola”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.05.24. | 21:58

Strateg Rijeke smatra da su pobjedi Osijeka kumovale dječje pogreške njegove momčadi

Logično djeluje potez Sopića da na Opus Areni ne istrči s najačim snagama. U srijedu se igra za trofej dok je ova utakmica u nekom rezultatskom značaju Rijeci bila nebitna.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Kada izgubite naravno da niste zadovoljni i sretni. Dobra je bila utakmica ali broje se golovi”, rekao je Željko Sopić nakon utakmice dodavši kako je najbolje oslikao događanja na terenu njegov bivši suigrač i član Osijeka Miroslav Žitnjak.

“Rekao mi je: hvala. Gledajte, kada poklonite dva gola iluzorno je pričati o nečem drugome. Ne smije nam se to događati, ali događa se. Osijek je teško živio, ja im čestitam jer je rezultat jedino mjerilo”, smatra Sopić koji je greške svoje momčadi etiketirao “dječjim bolestima” a na pitanje je l' bi išta mijenjao, bio je kategoričan:

Oglas

Kup: Rijeka - Dinamo (UŽIVO)


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

“Ne. Ne bih ništa mijenjao. Ja znam kakva je situacija u svlačionici. Radimo sve zbog višeg cilja. Manje je od 72 sati do finala Kupa, imamo pet sati da se vratimo u Rijeku i krenuti sa sedam igrača koji počinju protiv Dinama - nije pametno”, dodao je trener Rijeke koji je najavio tu utakmicu u srijedu.

“Vidjet ćemo sutra tko će moći, tko neće. Imat ću jedanaest spremnih koji će protiv Dinama pokušati donijeti Rabuzinovo Sunce”.



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaNK OsijekHNLHrvatska nogometna ligaRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti