Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Sopić: „Mišković ima sve karte u svojim rukama, uvijek ih je imao“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 16:18

Strateg Rijeke komentirao je svoj odnos s predsjednikom Rijeke

Željko Sopić komentirao je na press konferenciji posljednje napise o tome da bi uskoro mogao zaraditi otkaz na klupi Rijeke.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Kako da komentiram napise u medijima? Nikako. Ja sam trener Rijeke i imam ugovor do 30. lipnja 2025. godine.Onog dana kad sam došao u Rijeku na utakmicu protiv Lillea, da nam je netko rekao da ćemo biti drugi i igrati finale Kupa i da ćemo imati tri

hrvatska reprezentativca na EP-u, a možda i još jednoga te da ćemo profilirati šest, sedam mladih igrača, mislim da bismo svi zajedno potpisali“, kaže Sopić.

„S druge strane, kraj sezone nije prošao najbolje, to treba realno reći. Možda smo mogli i više. Na kraju sezone treba podvući crtu, ovo je privatan klub, predsjednik Mišković daje svoj novac i donosi odluke. S time nemam nikakvih problema kako god bilo. Da se nalazimo u nekoj zemlji koja se zove Njemačka i da Rijeka druga i igrala finala Kupa, mislim da bi to bio uspjeh.Bitno je u kojem se kontekstu sve gleda. Nemam problema što piše u medijima. To vam je ono, prvi, drugi set. Svaki set gledate posebno“.

O tome jesu li zahladili odnosi između njega i Miškovića.

„Što znače zahlađeni odnosi? Igrao sam u Njemačkoj i predsjednika vidio jedanput u tijeku godine. Vidim da se pišu gluposti, moja obitelj i ja smo bili nakon utakmice s predsjednikom na večeri. Ovo je sport, podvučete jednostavno crtu, stavite sve na vagu i vidite je li nešto uspješno ili nije. Svatko to gleda na drugačiji način. Ovo je privatan klub koji bi jako teško funkcionirao bez Miškovića. Čovjek ima sve karte u svojim rukama. Uvijek ih je i imao. Tu su i neke nebuloze, Mišković nikad nije ušao u kabinu i rekao da netko mora igrati ili ne mora. Niti bi se on, a ni ja spuštali na tu razinu", dodao je Sopić.



Tagovi

HNLHNK RijekaŽeljko SopićDamir Mišković

Ostale Vijesti