Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Službeno: Tonio Teklić ima novi klub, igrat će u 2. ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.09.24. | 09:28

U Trabzonsporu nije odigrao nijednu minutu u dosadašnjem dijelu sezone

Bivši igrač Hajduka i Varaždina - Tonio Teklić, ponovno je promijenio poslodavca. Nakon što nije ispunio očekivanja u Trabzonsporu, Teklić je parafirao već drugu posudbu u 2024. godini te će do kraja sezone igrati za Erzurumspor!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Radi se o klubu koji se nakon četiri kola nalazi na 6. mjestu prvenstvene ljestvice, ali u pitanju je 2. turska liga. Teklića, dakle, ove sezone očekuje igranje drugog prvenstvenog ranga prvi puta nakon sezone 2021/22, kada je s Varaždinom osvojio Prvu nogometnu ligu te se vratio u društvo najboljih HNL momčadi.

Podsjetimo,Teklić je briljirao u sezoni 2022/23, zabio devet golova za Varaždin i to mu je u ljeto 2023. donijelo transfer u Trabzonspor, dok je Varaždin uprihodio milijun eura na ime odštete. No, Teklić se nijednog trena nije uspio izboriti za opipljiviju minutažu te je u siječnju ove godine završio na prvoj posudbi.

Proveo je pola sezone na posudbi u Fatih Karagümrüku, a sada kada se vratio i dalje nije bio u planovima trenera, tako da je uslijedila nova posudba. Ovaj puta na skoro pa cijelu sezonu, ali u rang niže. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tonio TeklićTrabzonsporTurskaturska nogometna ligaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Germanijak transferinogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživo

Ostale Vijesti