Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Službeno: Tibor Halilović opet u Dinamu! "Čast mi je što sam se vratio u najdraži klub"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 16:13

Ono što je Germanijak najavio, sada je službeno

"Nekadašnji daroviti maksimirski junior, Tibor Halilović, dojučerašnji član nizozemskog Heerenveena, od ovoga je ponedjeljka ponovno igrač Dinama!", pohvalili su se Modri i dodali da će u momčadi trenera Sergeja Jakirovića osnažiti konkurenciju u sredini veznog reda, kako u ofenzivnom tako i defenzivnom dijelu, bilo kao “osmica” ili “desetka”.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Iznimno sam sretan i uzbuđen zbog povratka u svoj Dinamo. Velika mi je čast i zadovoljstvo ponovno nositi plavi dres i jedva čekam dati svoj maksimum na terenu kako bih pomogao momčadi u postizanju glavnih ciljeva – obrane naslova prvaka i što boljeg plasmana na europskoj sceni. Hvala i klubu što mi je omogućio povratak u Dinamo. Na meni je da opravdam očekivanja i da se što prije uklopim u momčad trenera Jakirovića", naglasio je Halilović neposredno po povratku u Dinamo.

Pdosjetimo, rođeni Zagrepčanin prošao je Dinamovu školu, prve seniorske minute upisao za Dinamo II, s kojim je osvojio međunarodni juniorski turnir Mladen Ramljak, s Rijekom je bio dvostruki osvajač Hrvatskog kupa, od siječnja 2021. igrao je za Heerenveen s kojim je bio polufinalist Nizozemskog kupa.

Tibor je poslao poruku i navijačima:

"Dragi navijači, ja sam Tibor, drago mi je da sam se vratio u najdraži klub i jedva čekam da se vidimo na Maksimiru!"

(eg)



Tagovi

Tibor HalilovićDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti