EXPA/ Freshfocus/ Claudio Thoma
EXPA/ Freshfocus/ Claudio Thoma

Službeno: Švabe vraćaju Hrvata u svoje redove, ali do kada?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.06.23. | 09:03

VfB Stuttgart predstavio je još jedno novo pojačanje za nadolazeću sezonu Bundeslige: središnji branič Matej Maglica za stalno se vraća među Švabe

Hrvatski branič Matej Maglica prelazi iz St. Gallena natrag u VfB Stuttgart, objavio je njemački klub na svojim službenim stranicama. Ugovor je potpisao do 2025. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, VfB koristi opciju otkupa koja je dogovorena kada se 24-godišnjak preselio u Švicarsku i platit će im oko 450.000 eura, no njemački Kicker naglašava:

"Maglica je planiran kao rezerva u Stuttgartu i trebao bi se pokazati na ljetnim pripremama. Nije isključeno da će Hrvat biti preprodan ili posuđen."

Matej Maglica je 2020. iz Oberligaša 1. Göppinger SV prešao u VfB-ovu omladinsku školu i upisao je 40 nastupa za VfB-ovu U21 selekciju u Regionalliga Südwest. U studenom 2021. debitirao je u Bundesligi, a početkom 2022. 1,96 metara visoki branič prešao je u švicarsku Super ligu. Matej Maglica upisao je 52 natjecateljska nastupa za St. Gallen i postigao četiri gola. Brzo se nametnuo kao redovan igrač i startao je 27 puta samo u prošloj sezoni. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ATP Stuttgart

Ostale Vijesti