Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Službeno: Šutalo napustio Dinamo, karijeru nastavlja u Belgiji

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.07.24. | 11:12

Potpisao je petogodišnji ugovor.

Ono o čemu se pričalo i pisalo već 10-ak dana, sada je postalo službeno – Boško Šutalo novi je igrač belgijskog velikana Standarda.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U Liegu će Boško provesti narednih pet godina, a iako ga je Dinamo prije dvije godine doveo za čak četiri milijuna eura, on se novom klubu priključuje bez ikakve odštete.

Šutalo je nakon Bulata drugi hrvatski nogometaš (a i nogometaš Dinama) koji je ovog ljeta stigao u svlačionicu u kojoj glavnu riječ ima Ivan Leko. Podsjetimo, povijest Standarda uvelike su oblikovali Hrvati, od Vlatka Markovića, Luke Peruzovića i Tomislava Ivića koji su bili treneri pa sve do Ivice Mornara, Vedrana Runje i Milana Rapaića koji su kao igrači u klubu ostavili velikog traga.

Standard je ovog ljeta, osim dvojice Hrvata, doveo Bolija Bolingolija iz Mechelena te Grejohna Kyeija iz Clermonta, dok su u Trabzonspor, za kombiniranu odštetu od 3.7 milijuna eura, prodali Cihana Çanaka i Denisa Drăgușa, baš kao što su istog dana kad su doveli Šutala završili izlazni transfer Ohioja u Utrecht za 1.5 milijuna eura.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Boško ŠutaloStandardStandard LiegeDinamo ZagrebLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti