Action Images
Action Images

Službeno: Lyon doveo zamjenu za Dembéléa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.01.21. | 11:09

Ekspresan nadomjestak napadaču.

Moussa Dembélé otišao je u Atletico Madrid.

Aktualna pogodba jest posudba do kraja sezone, no već su ustanovljeni detalji kasnijeg otkupa, pa postoji poprilična vjerojatnos da će napadač ostati u Madridu i nakon ljeta.

S obzirom na to, francuski klub bio je u potrebi za novim napadačem, a tu je potrebu adresirao trenutno. Na posudbu iz Leicester Cityja stigao je Islam Slimani, a kad mu na ljeto istekne ugovos Englezima, potpisat će jednogodišnji ugovor.

Prije četiri i pol godine igrač je došao iz Sporting Lisabona, a na njega se gledao kao jedno od najvećih promašaja kluba. Na osnovi njegova prelaksa Lisice neće uprihoditi niti jedne funte, a svojedobno su ga platili 31 milijun eura.

Nakon povijesnog naslova Leicestera Slimani je stigao nakon što je za lisabonski klub zabio 57 golova u 111 utakmica, a trebao je biti komplement Jamieju Vardyju u napadu. No Alžirac je u svom boravku u klubu razočarao zabivši samo 13 golova ukupno. Nije zadovoljio ni na posudbi u Newcastleu, kao ni u Fenerbačeu.

Na trećoj posudbi, onoj u Monacu, podsjetio je da nije zaboravio igrati nogomet, stavio se u objektivne okvire nogometnog tržišta (prije svega s financijske strane) te je zahvaljujući tome postao članom polufinalista Lige prvaka.


Tagovi

Islam SlimaniLyonAtletico Madridnogometni transferiLeicester

Ostale Vijesti