Službeno: Jeremy Menez vratio se u Pariz

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.09.19. | 12:36

Bivši reprezentativac Francuske vratio se u Grad svjetlosti

Ovaj vrhunski krilni ili povučeni napadač svoju je karijeru započeo u Sochauxu koji ga je u ljeto 2006. Godine prodao u Monaco za 3,5 milijuna eura. Nakon dvije godine provedene u Monte Carlu preselio je u talijanskog velikana Romu koja je za njegove usluge izdvojila 12 milijuna eura.

Nakon tri godine u Italiji vraća se u Francusku, točnije PSG, koji ga je Romi platio osam milijuna eura. Upravo tih godina njegova je cijena dosegla sam vrhunac pa ga je tako transfermarkt u jednom trenutku procijenio kako igrača vrijednog 19 milijuna eura.

Poslije tri godine provedene u glavnom gradu Francuske vratio se u Italiju, ovoga puta u Milan, gdje je bio dvije godine nakon čega je uslijedio novi povratak, ovoga puta u Bordeaux.

Mnogi su mislili da će u Bordeauxu igrati sve do kraja svoje karijere ali to se ipak nije dogodilo pa je tako još nosio dresove turskog Antalyaspora i meksičke Americe, a u svoj novi klub dolazi kao slobdan igrač.

S posljednjeplasiranom momčadi druge lige Menez je potpisao jednogodišnji ugovor, a njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi okruglih milijun eura.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

BordeauxRomaMilanParis FCPSGJeremy Menez

Ostale Vijesti