https://ujpestfc.hu/
https://ujpestfc.hu/

Službeno: Brodić odlazi u Mađarsku!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 18:05

Modri su na svojim kanalima potvrdili ono o čemu se neko vrijeme nagađalo

"Naš Broda zaključio je svoju maksimirsku epizodu i karijeru će nastaviti u mađarskom Ujpestu nakon što obavi liječnički pregled koji je zakazan u srijedu", potvrdili su iz Dinama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, kako su ranije pisala 24sata, Dinamo bi za Brodića mogao od Mađara dobiti oko 1,5 milijuna eura, ukupno s bonusima, a Brodićeva će plaća biti višestruko veća od ove u Dinamu. 

U nekoliko su rečenica saželi i njegov put u plavom dresu:

"U Dinamovu školu došao je 2011. s 14 godina. Već je u siječnju 2013. bio s prvom momčadi na pripremama u Antalyji, a u travnju iste godine i debitirao u službenoj utakmici u maksimirskoj pobjedi protiv Intera iz Zaprešića s 2:0 zamijenivši Marcela Brozovića. Brodić je u tom trenutku postao najmlađi debitant u klupskoj povijesti nastupivši sa samo 16 godina, tri mjeseca i sedam dana. Brodić je u prošloj sezoni na Dinamovu putu do dvostruke krune ugradio 13 nastupa uz sedam pogodaka i dvije asistencije, a dodamo li i prethodni mandat iz tinejdžerskih dana upisao je 20 utakmica i devet pogodaka."

Na kraju su mu poželjeli sreću:

"Dragi Fran, od srca hvala na svemu, želimo ti svu sreću u nastavku tvog nogometnog i životnog puta!"

Dakle, što se napada tiče - dinamov sportski direktor može napadati tržište u potrazi za novim. Znamo da je to već činio i prije Brodićevog službenog odlaska, spominjala su se i određena imena, među kojima je i ona višegodišnja tiha patnja - Mierez, ali pitanje je kojeg će asa iz rukava izvući Modri. Uvelike će taj dio odrediti i konačno rješenje sudbine prve špice Plavih - Brune Petkovića.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Fran BrodićMaksimirGNK DinamoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti