REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Službeni Hajduk: ”Mario, nikada nismo sumnjali u tvoje poštenje”

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.05.24. | 21:49

Klub s Poljuda se oglasio nakon završetka suđenja bivšem igraču koji je kažnjen zbog dopinga i na najvišoj instanci pokušava dokazati nevinost

U Lausannei je završeno dvodnevno suđenje hrvatskom nogometašu Mariju Vuškoviću (22), optuženom za korištenje dopinga. Bild je izvijestio da je stoper njemačkog drugoligaša HSV-a oko 16.30 napustio Međunarodni sportski sud (CAS) u Švicarskoj, a sportski direktor Jonas Boldt pretpostavlja da će odluka biti donesena najkasnije do početka kolovoza.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svom bivšem igraču koji ima ugovr s HSV-om još jednu sezone, podršku je uputio Hajduk na društvenim mrežama.

"Ovim putem izražavamo podršku našem Mariju Vuškoviću u ovoj izazovnoj životnoj situaciji. Mario, mi nikada nismo sumnjali u tvoje poštenje. Uvijek si bio primjer dobrog ponašanja, uzornog mladog čovjeka i pravog sportaša. Hajduk stoji uz tebe, čvrsto vjerujemo u tvoju nevinost i sigurni smo da ćeš iz ove priče izaći čist i jači nego prije", poručio je službeni Hajduk.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Sud Njemačkog nogometnog saveza (DFB) u ožujku 2023. proglasio je Vuškovića krivim za korištenje dopinga te ga suspendirao na dvije godine. Vuškovićevi odvjetnici tražili su oslobađajuću presudu, dok su Nacionalna antidopinška agencija Njemačke (NADA) i Svjetska antidopinška agencija (WADA) tražili povećanje suspenzije s dvije na četiri godine.

Mario je stariji brat Luke Vuškovića kojega je Hajduk prodao Tottenhamu u rekordnom transferu, a trenutno je na posudbio u poljskom Radomiaku. (G)



Tagovi

Mario VuškovićDopingsuđenjeHSVHajdukCASLuka Vušković2. Bundesliga

Ostale Vijesti