HTS
HTS

Sljedeći Davis cup izazov za Hrvatsku za dva mjeseca u Varaždinu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.07.24. | 11:03

Pobjednik ovog susreta plasirat će se u tzv. Qualifier fazu Davis Cupa za 2025. godinu, odnosno, imat će priliku sljedeće sezone izboriti odlazak u završnicu tog natjecanja

Susret Prve skupine Davis Cupa između Hrvatske i Litve bit će u rujnu održan u Varaždinu, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza. Igrat će se u Gradskoj dvorani Varaždin, koja je ove godine već bila domaćin našoj reprezentaciji u susretu tzv Qualifier faze ovog natjecanja protiv Belgije.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Unatoč nepovoljnom ishodu za našu reprezentaciju, koja je protiv Belgije doživjela poraz (1-3) dojmovi iz Varaždina bili su izvrsni, počevši od organizacije susreta do sjajne publike. Bit će ovo ukupno četvrti put da se susret Davis Cupa igra u Varaždinu, nakon što su prethodno naši tenisači ondje bili uspješni protiv Ekvadora, odnosno Kazahstana.

Susret protiv Litve je na rasporedu 13. i 14. rujna, odnosno u petak i subotu. Početak prvog meča prvog dana zakazan je za 17 sati. Igrat će se ukupno pet mečeva, od toga dva pojedinačna u petak, te meč parova i dva pojedinačna okršaja u subotu.

Pobjednik ovog susreta plasirat će se u tzv. Qualifier fazu Davis Cupa za 2025. godinu, odnosno, imat će priliku sljedeće sezone izboriti odlazak u završnicu tog natjecanja. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Davis CupHrvatska teniska reprezentacija

Ostale Vijesti