Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Slavenašima stigao Božić prije Božića: Kapetan produžio ugovor do 2025.

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 08:48

Tko kaže da u tim godinama nema dugoročnih planova...

Slaven Belupo i Tomislav Božić dogovorili su nastavak suradnje. Koprivnički klub i njegov kapetan potpisali su novi, jednogodišnji ugovor te će tako Božić u koprivničkom prvoligašu ostati najmanje do ljeta 2025. godine. Jasno, iz ove perspektive je to zapravo godina i pol, minimalno, što je zapravo čak i dugo s obzirom na to da je Božiću 36 godina koje je napunio točno prije mjesec dana, 1. studenoga.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Kada postoji obostrana želja, onda se sve dogovori u dvije minute. Iskreno, ugovor nisam ni gledao jer ga smatram formalnošću. Presretan sam što ostajem u klubu koji sam zavolio i koji gledam kao svoj te što mogu pomoći i uživati u suradnji s dragim ljudima. Nije tajna da sam odan klubu i da ću mu zauvijek ostati na raspolaganju", rekao je Božić pa prokomentirao stanje u klubu:

"Stabilizirali smo rezultate, ostvarili važnu pobjedu protiv Lokomotive, a sada protiv Dinama, Rijeke i Osijeka idemo pokazati da možemo i s najboljima", rekao je kapetan po potpisu ugovora.

Podsjetimo, Božić je u klub stigao u srpnju 2019. godine te je od tada upisao 128 nastupa u kojima je postigao pet pogodaka i dva puta asistirao. U aktualnoj sezoni, nakon oporavka od ozlijede ahilove tetive, dres Slaven Belupa nosio je u devet prvenstvenih i jednoj kup utakmici. (g)



Tagovi

Slaven BelupoTomislav Božić.

Ostale Vijesti