Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Slaven izvisio: Stasiti stoper nastavlja u Rumunjskoj, priključio se šesterostrukom prvaku

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 17:02

Prošle sezone je bio član Qabale.

Vinko Međimorec novi je član rumunjskog prvoligaša UTA Arada, potvrdili su iz kluba na web stranicama.

25-godišnji branič potpisao je jednogodišnji ugovor s novim klubom, a u Rumunjsku dolazi iz Azerbajdžana gdje je jednu sezonu nosio dres Qabale. Međimoreca se spominjalo u kontekstu potencijalnog pojačanja Slaven Belupa, ali je u nedavnom razgovoru za epodravinu branič istaknuo kako je njegova želja karijeru nastaviti u inozemstvu.

„Razgovarao sam sa svojim agentom prije dva dana, kad mi je ponudio da dođem ovdje i prihvatio sam bez previše razmišljanja. Znam da je u prošloj sezoni UTA završila na 8. mjestu, a također znam da ima šest naslova prvaka i dva kupa Rumunjske, baš kao i prekrasne navijače. Jedva čekam da počnem s treninzima i utakmicama te sam u potpunosti spreman na buduće izazove“, istaknuo je stasiti branič iz Koprivnice.

Međimorec je skupio 90 nastupa u 1. HNL, a postigao je i četiri pogotka (Hajduk 2, Inter Zaprešić, Rijeka). U Koprivnici su se nadali da će novi trener uspjeti nagovoriti Međimoreca i Čanađiju da ponovno postanu Farmaceuti, ali spomenuti dvojac u ovom trenutku nije bio zainteresiran za povratkom u 1. HNL. Doduše, Čanađija i dalje 'važe', ali sve ide u tom smjeru da će i on karijeru nastaviti u inozemstvu.

Što se tiče dolazaka, zasad je samo Marina dogovorio suradnju s Farmaceutima, o čemu ste mogli čitati na Germanijaku.



Tagovi

Vinko MeđimorecSlaven BelupoAzerbajdžanRumunjskaRumunjska prva ligaUTA Aradnogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti