NK Slaven Belupo X
NK Slaven Belupo X

Slaven Belupo predstavio Brazilca: „Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 08:09

Ovo će mu biti treći hrvatski klub...

Kao što smo jučer objavili, Lucas Fernando Dos Santos Passos (24) od iduće će sezone nositi dres Slaven Belupa. Ovaj 24-godišnji krilni napadač se priključio Slaven Belupu na početku priprema na kojima se izborio za potpis ugovora. 

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i učinit ću sve da opravdam povjerenje ljudi u klubu. Tu sam od početka priprema tako da sam se već i prilagodio. Jedva čekam da krene prvenstvo i da pokažem što znam i mogu. Kroz pripreme sam vidio da smo dobra momčad, imamo odličnog trenera i stručni stožer tako da sam uvjeren da je ispred nas odlična sezona", rekao je Lucas za službenu Slavenovu stranicu, a koprivnički prvoligaš mu je poručio: "Lucas, dobrodošao i sretno!"

Svoje prve nogometne korake napravio je u brazilskom Canedenseu, a u Farmaceute je stigao iz redova 2. NL Bjelovara. Za Bjelovarce je igrao sezonu i pol. Upisao je 29 nastupa i zabio šest pogodaka. Dobro poznaje hrvatski nogomet jer u njemu igra još od 2020. godine kada je stigao u Dinamu iz Predavca. Nosio je još dres zagrebačkog Trnja, te od zime 2023. Bjelovara.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti