BORUT ZIVULOVIC/Action Images
BORUT ZIVULOVIC/Action Images

Slatki milijuni Bretanije: Lovru Majera zovu u Ligue 1

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 16:45

Dinamo je upravo dobio 12 milijuna eura tešku ponudu

Kako tvrde novinari Večernjeg lista, Lovro Majer je danas dobio jednu pravu i konkretnu ponudu. Točnije, ponudu je dobio Dinamo. Sjajni francuski Rennes je spreman iskeširati čak 12 milijuna eura za Lovrine usluge!

Rennes je očigledno odlučio prodati Camavingu, 18-godišnjeg wunderkida koji igra na sličnoj poziciji, i čini se da je već sada postigao visoku cijenu na tržištu, prema posljednjoj evaluaciji, vrijedi čak 55 milijuna eura! Rennes, ekipa s crveno.crnim dresovima, ponos je pokrajine Bretanije u Francuskoj. Klub s tradicijom koji je prošlih nekoliko sezona redovito nastupao u europskim natjecanjima.

Nije za čuditi da je ponuda baš stigla u ovome trenutku. Majer je jedan od najboljih pojedinaca na terenu kada je Dinamo u pitanju. Briljirao je protiv Omonije u sklopu drugog pretkola Lige prvaka. Slične predstave gledamo i u HNL-u. Čini se da je Lovrino vrijeme napokon ovdje.

Kako dodaje Večeranjak, 12 milijuna eura za Majera je dovoljno, no Plavi će ipak pričekati rasplet dvomeča sa Sheriffom. Prođu li Moldavce, Dinamo će samo od činjenice da su ušli u skupinu Lige prvaka zaraditi nevjerojatnih 15 milijuna eura.

S Dinamom u skupini, prodaja bi možda pala u drugi plan. Do tada, Krznar ima zadatak držati ekipu homogenom, i što manje izlagati igrače nepotrebnim distrakcijama van terena. Rennes i Dinamo će ovih dana sigurno razgovarati, a Lovu prvo čeka Gorica, i to već večeras. Utakmica počinje u 20 sati

(1.4) DINAMO (5.6) – GORICA (9.6)



Tagovi

Lovro MajerDinamo ZagrebRennes

Ostale Vijesti