Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Široki raskinuo s bivšim dinamovcem: Nije bio spreman stati uz suigrače

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.08.21. | 08:31

Krilni napadač nije bio zadovoljan svojim statusom

Desetkovani Široki Brijeg u petak je izvukao 0:0 u Sarajevu kod istoimenog protivnika. Za ovaj duel nije konkurirao ponajbolji igrač hercegovačke momčadi Alen Jurilj koji je prethodno udaljen iz ekipe.

Do sporazumnog raskida 25-godišnjeg krilnog napdača i Širokog Brijega došlo je dan nakon utakmice. Naime, prema priopćenju kluba krilni napadač nije bio spreman stati uz svoje suigrače na teškom gostovanju.

„Krilni je igrač neposredno prije važnog gostovanja i derbija sa Sarajevom na Koševu izrazio nezadovoljstvo svojim statusom i nije bio spreman biti uz suigrače nakon čega je udaljen iz momčadi i nije putovao u Sarajevo. Nakon obavljenog razgovora s upravom kluba epilog svega je sporazumni raskid ugovora i spomenuti igrač može potražiti novu sredinu za nastavak sezone. Za nešto više od dvije godine provedene na Pecari Alen Jurilj je upisao 62 nastupa i postigao 8 pogodaka te upisao 5 asistencija“, priopćili su iz kluba.

Široki ne treba brinuti puno za ovu poziciju s obzirom na to da su prije nekoliko dana potpisali ugovor s nekadašnjim krilnim napadačem Hajduka Tonćijem Mujanom, koji je posljednjih nekoliko godina karijere proveo u 1. slovenskoj ligi.

Jurilj je u Široki Brijeg stigao 2019. godine iz Dinama, a iz iste godine je iz Dinama odlazio na posudbu u Kustošiju. U Dinamo je stigao 2017. godine iz Zagreba u kojem je proveo i kadetski i juniorski staž.


Tagovi

Široki BrijegAlen Jurilj

Ostale Vijesti