Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Široki, Korona, Široki: Bivši igrač RNK Splita, Cibalije i Osijeka opet u starom jatu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.03.22. | 11:16

Za početak je dogovorio suradnju do kraja sezone.

Početkom mjeseca Marko Pervan postao je slobodan igrač nakon što je godinu dana nosio dres poljske Korone, a već danas je pronašao novi angažman. Bivši igrač RNK Splita, Cibalije i Osijeka je novo/staro ime u Širokom Brijegu, a s bh. prvoligašem je za početak dogovorio suradnju do kraja sezone.

„Drago mi je što sam se vratio i što ću opet obući plavo-bijeli dres. Postojala je obostrana želja i dogovorili smo se u kratkom roku. Pratio sam igre Širokog Brijega u proteklom razdoblju, tu je dosta mojih bivših suigrača, tako da neću trebati vrijeme za prilagodbu“, rekao je Pervan za službene web stranice.

Široki je trenutno na šestom mjestu Premijer lige BiH, a ovog ponedjeljka ih očekuje ogled protiv Slobode iz Tuzle.

„Došao sam pomoći momčadi u borbi za Europu. Jedva čekam ponovno izaći na teren pred naše navijače. Nadam se kako ću opravdati i svoja i njihova očekivanja“, dodaje 25-godišnji veznjak rodom iz Metkovića.

Pervan je posljednji klub u Hrvatskoj bio Osijek, da bi se nakon toga kratko otisnuo u Bugarskoj gdje je igrao za Botev. Zatim odlazi u Široki, gdje je u prvom mandatu ostao godinu dana, nakon čega prelazi u Koronu. Njegova poljska avantura je nakon godinu dana došla do svojeg konca, a kako je postalo poznato da je s Poljacima isposlovao sporazumni raskid, iz bivšeg/novog kluba su ga odmah kontaktirali.

Pervan je svojevremeno prema TM-u bio težak 650 tisuća eura, a u HNL-u je ukupno skupio 57 nastupa i osam pogodaka.



Tagovi

Marko PervanKorona KielceŠiroki BrijegBiH Premijer liga

Ostale Vijesti