Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Silvijo Čabraja glavni kandidat za klupu Hajduka! Spominju se i Carević i Zekić

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.06.24. | 11:50

Nakon što je Ivan Jurić otpao iz utrke za trenera Bijelih, u prvi je plan iskočio strateg Lokomotive. Ali, nije jedini

Sve je bilo spremno za inauguraciju Ivana Jurića na klupu Hajduku, ali ponedjeljak je donio veliki preokret! Cijenjeni trener i želja mnogih Hajdukovih navijača odjednom je otpao iz utrke, a prema informacijama iz zagrebačkog nogometnog kružoka, u prvi plan 'utrčao' je - Silvijo Čabraja!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Lokomotive, koji je za svoj rad, rezultate i promociju mladih igrača zadnjih sezona na Kajzerici primio puno pohvala od svih u hrvatskom nogometu, želja je određenog kruga ljudi na Poljudu. Čabraja i njegova Lokomotiva jedni su od 'krivaca' što je Hajduk proteklog proljeća ispao iz borbe za naslov, nakon što je Lokomotiva šokirala Splićane usred Poljuda, ali je nakon toga, doznajemo, dobio puno komplimenata i čestitki iz redova Hajdukovih navijača. O tempora, o mores, klub, koji je Hajduku godinama bio trn u oku i 'simbol anomalija u hrvatskom nogometu', sad je primjer kvalitetnog rada i ima trenera, koji je želja Hajdukovih čelnika.

O Čabraji su, doznajemo, na Poljudu razmišljali i prije Ivana Jurića, međutim, kad se ukazala prilika da dovedu jako trenersko ime, čovjeka iz Splita i Hajdukovo 'dite', krenuli su po Jurića. Čabraja je, pak, neko vrijeme kotirao kao mogući nasljednik Željka Sopića u Rijeci, no, kako se priča o Sopićevu odlasku s Rujevice zatomila, tako su stale i špekulacije o Čabrajinoj selidbi na Kvarner. Sad je opet Čabraja ušao u uži krug kandidata za klupu 'Bijelih'.

Isto tako, prema našim informacijama, do ponedjeljka u podne još nitko s Poljuda nije direktno nazvao Čabraju, ali očekuju se kontakti vrlo brzo, Hajduk nema vremena, novi trener je prioritet - jučer! I, nije Čabraja jedini kandidat, spominje se na Poljudu i Mario Carević, iako, ne znamo je li on doista kandidat, ili je netko glasine da bi mogao otići sa Šubićevca, unatoč ulasku u HNL, povezao s praznom Hajdukovom klupom. Treće ime, koje se spominje, jest Zoran Zekić. Donedavni Osijekov trener trenutno je bez posla i sigurno je zanimljiv mnogima, ali naši izvori tvrde da je Čabraja ipak prvi 'pick'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukSilvijo ČabrajaIvan JurićIvan BilićNikola KalinićMario CarevićZoran Zekić

Ostale Vijesti