PA Images/PIXSELL
PA Images/PIXSELL

Šibenik se ponovno pojačava, na Šubićevac stiže igrač Cityja koji je na Rujevici imao nesretnu epizodu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 09:01

Veznjak je prošao mlađe kategorije Real Madrida i Manchester Cityja, a bio je i u Eindhovenu te Rijeci

Na veliko se najavljivalo pojačanje Rijeke prošle godine u vidu 22-godišnjeg veznjaka Ikera Poza, ali brzo je za njega tu sezona bila gotova. Prvu trening utakmicu se ozlijedio i bilo je jasno da ne može igrati do kraja sezone. Ujutro je bio predstavljen na klupskim stranicama, a kraj dana je dočekao u bolničkom krevetu.

Rehabilitaciju je odlučio nastaviti u Manchesteru gdje se vratio, ali ubrzo je tamo postao slobodan igrač. U City je stigao s 12 godina iz Real Madrida, a u karijeri je igrao još i za Eindhoven.

U međuvremenu je Pozo zaliječio ozljedu i vraća se u HNL. Još u Rijeci je oduševio igračkim kvalitetama tadašnjeg trenera Gorana Tomića, a sad bi u njegovom matičnom klubu ih trebao i prikazati.

Stigao je u Šibenik jučer i ubrzo bi trebao potpisati ugovor s klubom sa Šubićevca. Pozo bi tako postao 10. pojačanje Narančastih ove zime koji s rekonstruiranom momčadi idu prema ostanku u ligi. U prošlom kolu slavili su u gostima kod Gorice, a nova imena trebala bi im biti osigurač za ispunjenje ambicija.

Imenima koja su pojačala Šibenik ove zime pokazao je novi vlasnik Željko Karajica i da misli ozbiljno s klubom, a ove zime su stigli na posudbe Ivan Krolo i Marko Soldo te Amer Hiroš i Nikola Đorić, a kao slobodni igrači stigli su Zoran Kvržić, Dejan Radonjić, Marko Đira, Dario Čanađija i Josip Knežević. (rv)



Tagovi

Iker PozoNK ŠibenikHNK RijekaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti