Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik ima novog trenera, na klupu se vraća dobro poznato ime

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 08:07

Premijeru će imati protiv Osijeka na Šubićevcu

Trakavica oko novog trenera Šibenika konačno je gotova. Toni Golem, iako prije nekoliko dana slovio za najvećeg kadnidata, ipak neće preuzeti klupu Šibenika, a to neće biti ni Jerko Leko. Bivši Vatreni i aktualni trener Jaruna, kluba iz Prve NL, u nogometnim se krugovima spominjao kao glavni kandidat za nasljednika Marija Carevića, ali odabir klupske uprave bio je potpuno drugačiji.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad je preuzeo Marko Kartelo, dobro poznato šibensko nogometno ime, bivši igrač i aktualni voditelj omladinske škole. Njegovo službeno predstavljanje očekuje se danas, piše ŠibenikIn. Kartelo je već odradio na klupi Šibenika prijateljski susret s Posušjem igran u nedjelju. Šibenik je izgubio od domaćina 3-2, iako je vodio u dva navrata.

Kartelu će ovo biti drugi puta u trenerskoj karijeri da preuzima Narančaste. Prvi puta to se dogodilo prije dvije sezone kad je zamijenio Ferdu Milina. Šibenik je pod Kartelovim vodstvom pobijedio Istru 1961 na Šubićevcu, da bi nakon odrađene konferencije za medije uoči gostovanja na Maksimiru, odlukom tadašnje predsjednice kluba Marine Jurić smijenjen prije odlaska momčadi za Zagreb. Razlog te odluke bila je odluka Kartela da odbije izbaciti iz momčadi Stipu Bačelića-Grgića i Antonija Jakoliša za utakmicu u Maksimiru.

Prvi prvenstveni ispit nakon povratka Kartela, Šibenik će imati u 10. kolu domaćeg prvenstva protiv Osijeka na Šubićevcu, u subotu od 16 sati.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLNK ŠibenikMarko Kartelo

Ostale Vijesti