Senzacija sa Rujevice: Eduardo stiže u Rijeku?!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.12.17. | 10:12

Na pomolu je senzacionalni transfer.

Novi list prenosi kako bi u redove aktualnog hrvatskog prvaka mogao stići Eduardo da Silva. Brazilski napadač s hrvatskom putovnicom je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s brazilskim prvoligašem Atleticom Paranaenseom, a navodno su već uspostavljeni kontakti između dvije strane.

O svemu se oglasio i sam Eduardo, koji ne odbacuje mogućnost dolaska na Rujevicu.

Bio sam na večeri u jednom nogometnom društvu i dotaknuli smo se te teme. Poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu sam se naputovao i namijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtar pa opet otišao u Brazil. Gotovo je s tim, želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu“, izjavio je Brazilac sa hrvatskom putovnicom, koji ove blagdane provodi u Zagrebu.

Posljednju utakmicu odigrao je u srpnju, ali poručuje kako se odlično osjeća.

Nikad nisam bio mršaviji, fizički se osjećam odlično. Uvjeren sam da još dvije ili tri godine mogu igrati na vrhunskoj razini, a nisam zaboravio davati golove. Ako stigne neka dobra ponuda“.

Na pitanje što ako ta ponuda bude iz baš Rijeke, odgovorio je:

Moguće, zašto ne? Rijeka je organiziran klub, kao i Osijek. Ako mi netko predstavi nekakav dobar projekt, spreman sam razgovarati. Javili su se i neki klubovi iz Austrije. Vidjet ću“, poručio je 'Dudu'.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Eduardo da Silvaprijelazni rokAtletico Paranaense

Ostale Vijesti